Най-добрите 2 езикови школи в Стратфорд на Ейвън през 2019 г. (от 677 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Стратфорд на Ейвън

OHC Stratford-upon-Avon

Опитът ми с OHC в Стратфорд беше наистина добър. Първи погледнах в училището седмица преди началото на резервирания курс. Мениджърът на училището ни показа и се разговаря с нас. Наистина оценявам това! Дойдох с колата си в Англия. Беше мил и ми... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по английски език

Курсове по английски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за английски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Професионална

Професионални курсове по английски език

Професионални курсове английски за професионалисти, които искат да учат английски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по английски език

Специализирани курсове по английски език за тези, които искат да учат английски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.