Популярни дестинации

курсове по китайски мандарин език в Шанхай с Language International
научете Китайски мандарин
Шанхай

21 училища, 151 курса отидете

курсове по китайски мандарин език в Пекин с Language International
научете Китайски мандарин
Пекин

10 училища, 79 курса отидете

курсове по китайски мандарин език в Хонконг с Language International
научете Китайски мандарин
Хонконг

3 училища, 42 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО китайски мандарин език

Какъв вид курс по китайски мандарин език търсите?

Общи

Курсове по общ китайски мандарин език

Общите курсове по китайски мандарин език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на китайски мандарин език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по китайски мандарин език за малдежи

Младежки курсове по китайски мандарин език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават китайски мандарин през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по китайски мандарин език

Курсове по китайски мандарин език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за китайски мандарин тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес китайски мандарин език

Едно към едно бизнес уроци по китайски мандарин език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат китайски мандарин език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по китайски мандарин език.

Професионална

Професионални курсове по китайски мандарин език

Професионални курсове китайски мандарин за професионалисти, които искат да учат китайски мандарин език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Китайски мандарин език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат китайски мандарин и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по китайски мандарин език

Специализирани курсове по китайски мандарин език за тези, които искат да учат китайски мандарин език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.