Популярни дестинации

курсове по немски език в Берлин с Language International
научете Немски
Берлин

20 училища, 160 курса отидете

курсове по немски език в Мюнхен с Language International
научете Немски
Мюнхен

9 училища, 97 курса отидете

курсове по немски език в Хайделберг с Language International
научете Немски
Хайделберг

6 училища, 77 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО немски език

Какъв вид курс по немски език търсите?

Общи

Курсове по общ немски език

Общите курсове по немски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на немски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по немски език за малдежи

Младежки курсове по немски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават немски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по немски език

Курсове по немски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за немски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес немски език

Едно към едно бизнес уроци по немски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат немски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по немски език.

Обучение на учители

Курсове по немски език за обучение на учители

Курсове по немски език за обучение на учители са за учители, които се интересуват от преподаване на немски език в чужбина. Има огромно търсене на квалифицирани учители по немски език в света с възможности за работа в почти всяка страна по света.

Професионална

Професионални курсове по немски език

Професионални курсове немски за професионалисти, които искат да учат немски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Немски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат немски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по немски език

Специализирани курсове по немски език за тези, които искат да учат немски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.