Популярни дестинации

курсове по японски език в Токио с Language International
научете Японски
Токио

11 училища, 60 курса отидете

курсове по японски език в Фукуока с Language International
научете Японски
Фукуока

3 училища, 21 курса отидете

курсове по японски език в Киото с Language International
научете Японски
Киото

2 училища, 12 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО японски език

Какъв вид курс по японски език търсите?

Общи

Курсове по общ японски език

Общите курсове по японски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на японски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по японски език за малдежи

Младежки курсове по японски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават японски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по японски език

Курсове по японски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за японски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес японски език

Едно към едно бизнес уроци по японски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат японски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по японски език.

Професионална

Професионални курсове по японски език

Професионални курсове японски за професионалисти, които искат да учат японски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Японски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат японски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по японски език

Специализирани курсове по японски език за тези, които искат да учат японски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.