Популярни дестинации

курсове по арабски език в Аман с Language International
научете Арабски
Аман

5 училища, 95 курса отидете

курсове по арабски език в Кайро с Language International
научете Арабски
Кайро

6 училища, 55 курса отидете

курсове по арабски език в Сфакс с Language International
научете Арабски
Сфакс

1 училище, 33 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО арабски език

Какъв вид курс по арабски език търсите?

Общи

Курсове по общ арабски език

Общите курсове по арабски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на арабски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по арабски език за малдежи

Младежки курсове по арабски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават арабски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по арабски език

Курсове по арабски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за арабски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес арабски език

Едно към едно бизнес уроци по арабски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат арабски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по арабски език.

Професионална

Професионални курсове по арабски език

Професионални курсове арабски за професионалисти, които искат да учат арабски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Арабски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат арабски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по арабски език

Специализирани курсове по арабски език за тези, които искат да учат арабски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.