Най-добрите 4 езикови школи в Дубай през 2020 г. (от 771 лева)

Наскоро прегледани училища по арабски език в Дубай

Learn Arabic & Live in Your Teacher's Home in Dubai with Home Language International

Уроци:Уроците са добре структурирани, включително бяла дъска работа, тогава слушане и повтаряне и след това упражнение (писмено.)Разговор:Имаше много възможности да чуете нормални социални разговор на арабски език в рамките на семейството. Г-жа... more

Arabic Language Centre

Удоволствие за мен курса много. Мисля, че аз бях щастлив да има един учител, който е направил курса, интересен и приятен.Курсът е много интензивен и пропуснах два дни от него, което го прави много трудно да получите до скорост. Като цяло, това е... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО арабски език

Какъв вид курс по арабски език търсите?

Общи

Курсове по общ арабски език

Общите курсове по арабски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на арабски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по арабски език

Курсове по арабски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за арабски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Професионална

Професионални курсове по арабски език

Професионални курсове арабски за професионалисти, които искат да учат арабски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по арабски език

Специализирани курсове по арабски език за тези, които искат да учат арабски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.