Популярни дестинации

курсове по италиански език в Флоренция с Language International
научете Италиански
Флоренция

16 училища, 245 курса отидете

курсове по италиански език в Рим с Language International
научете Италиански
Рим

12 училища, 114 курса отидете

курсове по италиански език в Милано с Language International
научете Италиански
Милано

6 училища, 83 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО италиански език

Какъв вид курс по италиански език търсите?

Общи

Курсове по общ италиански език

Общите курсове по италиански език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на италиански език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по италиански език за малдежи

Младежки курсове по италиански език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават италиански през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по италиански език

Курсове по италиански език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за италиански тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес италиански език

Едно към едно бизнес уроци по италиански език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат италиански език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по италиански език.

Обучение на учители

Курсове по италиански език за обучение на учители

Курсове по италиански език за обучение на учители са за учители, които се интересуват от преподаване на италиански език в чужбина. Има огромно търсене на квалифицирани учители по италиански език в света с възможности за работа в почти всяка страна по света.

Професионална

Професионални курсове по италиански език

Професионални курсове италиански за професионалисти, които искат да учат италиански език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Италиански език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат италиански и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по италиански език

Специализирани курсове по италиански език за тези, които искат да учат италиански език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.