Най-добрите 15 езикови школи във Флоренция през 2019 г. (от 63 лева)

Наскоро прегледани училища по италиански език във Флоренция

Europass italian language school

Имах много забавно прави този курс и по-голямата част от него имах невероятно изживяване във Флоренция. Аз не знам, щеше да има такъв голям време. Уроците са забавни и аз научих много нови неща. Завърших курса разбиране и говорим език. На учителите... more

Europass italian language school

Аз наистина харесва училището, атмосферата и учителя. Иска ми се повече разговор уроци. Имам чувството, че аз може да погледнете в езика и аз можах да разбера малко, но ако Класът е имал по-разговор, опитът щеше да е по-пълна. Имах две места за... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО италиански език

Какъв вид курс по италиански език търсите?

Общи

Курсове по общ италиански език

Общите курсове по италиански език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на италиански език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по италиански език за малдежи

Младежки курсове по италиански език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават италиански през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по италиански език

Курсове по италиански език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за италиански тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес италиански език

Едно към едно бизнес уроци по италиански език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат италиански език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по италиански език.

Обучение на учители

Курсове по италиански език за обучение на учители

Курсове по италиански език за обучение на учители са за учители, които се интересуват от преподаване на италиански език в чужбина. Има огромно търсене на квалифицирани учители по италиански език в света с възможности за работа в почти всяка страна по света.

Професионална

Професионални курсове по италиански език

Професионални курсове италиански за професионалисти, които искат да учат италиански език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по италиански език

Специализирани курсове по италиански език за тези, които искат да учат италиански език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.