Най-добрите 5 езикови школи в Кайро през 2019 г. (от 92 лева)

Наскоро прегледани училища по арабски език в Кайро

Ahlan Arabic Centre Cairo

Аз съм студент на езици и са учили в няколко частни училища, така че мога да направя сравнение. Ahlan има малки класове с няколко студенти, разделени от ниво. Това е добре за живот, защото учителите ви даде пълна грижи и да ви включим в урока. С... more

Ahlan Arabic Centre Cairo

Аз се ползват моя опит в училище, особено от факта, че живее в града, където учех! Хората са много мили и щедри. Въпреки това бих искал да направи повече културни посещения в град на Кайро. Хареса ми търпението на учителя. Някои са били много... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО арабски език

Какъв вид курс по арабски език търсите?

Общи

Курсове по общ арабски език

Общите курсове по арабски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на арабски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по арабски език

Курсове по арабски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за арабски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Професионална

Професионални курсове по арабски език

Професионални курсове арабски за професионалисти, които искат да учат арабски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по арабски език

Специализирани курсове по арабски език за тези, които искат да учат арабски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.