Най-добрите 5 езикови школи в Нотингам през 2019 г. (от 161 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Нотингам

ILS English

Аз наистина оценявам ми опит в Нотингам с ILS.Учители: те са всички много добри учители; може би аз ще въведе повече граматически упражнения след обяснява граматика правило.Класове: upper-intermediate клас е малко пренаселено, когато всички студенти... more

ILS English

Това е един добър размер на един клас, не много студент, следователно студент са лесно да се включватМястото е добре, хубаво и тихо.Колежът има добри съоръжения, храни се предлагат в столоватаУчител донесе много дейности в клас и помогна студенти да... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по английски език за малдежи

Младежки курсове по английски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават английски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Специалност

Специализирани курсове по английски език

Специализирани курсове по английски език за тези, които искат да учат английски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.