Най-добрите 22 езикови школи в Борнмът през 2019 г. (от 290 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Борнмът

Westbourne Academy

Къде да започна? Е, в началото: Въпреки че преди това бях ходил в Англия, почувствах се малко изгубен, когато пристигнах на летище Хийтроу с всички хора, които минаваха покрай тях. Това чувство обаче изчезна бързо, когато пристигнах в... more

Westbourne Academy

Когато влязох в училището в първия ми ден, бях топло посрещнат в училището и се почувствах много удобно. Намирането на приятели не беше много трудно, тъй като училището предлага голямо разнообразие от социални дейности след училище. WA има хубава... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по английски език за малдежи

Младежки курсове по английски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават английски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по английски език

Курсове по английски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за английски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес английски език

Едно към едно бизнес уроци по английски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат английски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по английски език.

Професионална

Професионални курсове по английски език

Професионални курсове английски за професионалисти, които искат да учат английски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по английски език

Специализирани курсове по английски език за тези, които искат да учат английски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.