Най-добрите езикови школи в Маргейт през 2024 г. (от 781 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Маргейт

English in Margate

Бих Определено препоръчвам тази школа за всеки, който иска да подобри английския си докато се много време. Имах един страхотен опит, със социална програма, е един от най-добрата част. Срещнах хора от различни страни, тъй като няма нови студенти,... more

English in Margate

Аз бях правиш "Трудов стаж" програмата на ЕИМ училище за 9 седмици, която включва сутринта в клас и следобед, работа с персонала в училище.Класа е добре организирано със студенти от различни страни. Това е добре да имат тази разнородност на култури... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по английски език

Курсове по английски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за английски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Професионална

Професионални курсове по английски език

Професионални курсове английски за професионалисти, които искат да учат английски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.