Най-добрите 2 езикови школи в Престън през 2024 г. (от 280 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Престън

Preston Academy of English

Учителят преподаваше много добре, уроците бяха в добро настроение. Местоположението на училището е добро, лесно достъпно. more

Preston Academy of English

Бях само 2 седмици (15 часа седмично) в Престънската академия по английски, но можех да подобря английския си като една година в училище (чувството ми)! Той е близо до центъра на града, така че можете да го намерите лесно. Мястото е малко, но има... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по английски език за малдежи

Младежки курсове по английски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават английски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по английски език

Курсове по английски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за английски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.