Най-добрите 8 езикови школи в Ливърпул през 2024 г. (от 405 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Ливърпул

Kaplan International: Liverpool 30+

Класовете са много добри за мен, всеки урок беше фантастичен. Класната стая е перфектна понякога повече от максималния брой от студенти, но това е добре. Учител - Всички учители са много добри и мили. Те са много дружелюбни и услужливи. ... more

Imagine English Language Academy

Хареса ми всичко в моя опит от началото до финала! Моят учител беше толкова прекрасен и направи часовете наистина забавни, но предизвикателни, за да научим повече, съучениците ми бяха толкова мили и трябваше да срещна толкова много мили хора през... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по английски език

Курсове по английски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за английски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес английски език

Едно към едно бизнес уроци по английски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат английски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по английски език.

Обучение на учители

Курсове по английски език за обучение на учители

Курсове по английски език за обучение на учители са за учители, които се интересуват от преподаване на английски език в чужбина. Има огромно търсене на квалифицирани учители по английски език в света с възможности за работа в почти всяка страна по света.

Специалност

Специализирани курсове по английски език

Специализирани курсове по английски език за тези, които искат да учат английски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.