Най-добрите 3 езикови школи в Ханя през 2024 г. (от 52 лева)

Наскоро прегледани училища по гръцки език в Ханя

Lexis, Centre of Greek Language & Culture

здрасти Това е Марио от Италия. Мене Марио на еллинки! Преживяването ми в центъра на Лексис беше страхотно. Взех една седмица интензивен курс и имах голям късмет, защото бяхме само двамата на едно и също ниво в началото на юни. Станахме много... more

Lexis, Centre of Greek Language & Culture

Нашият учител с ентусиазъм ни научи на азбуката и премина през упражнения с нас. Те се грижат много добре за вашите езикови нужди и текущи умения. Напредъкът, който постигате, наистина зависи от вас самите, колко време сте готови да отделите за... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО гръцки език

Какъв вид курс по гръцки език търсите?

Общи

Курсове по общ гръцки език

Общите курсове по гръцки език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на гръцки език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по гръцки език за малдежи

Младежки курсове по гръцки език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават гръцки през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Професионална

Професионални курсове по гръцки език

Професионални курсове гръцки за професионалисти, които искат да учат гръцки език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по гръцки език

Специализирани курсове по гръцки език за тези, които искат да учат гръцки език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.