Популярни дестинации

курсове по гръцки език в Атина с Language International
научете Гръцки
Атина

3 училища, 23 курса отидете

курсове по гръцки език в Ханя с Language International
научете Гръцки
Ханя

3 училища, 19 курса отидете

курсове по гръцки език в Солун с Language International
научете Гръцки
Солун

4 училища, 17 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО гръцки език

Какъв вид курс по гръцки език търсите?

Общи

Курсове по общ гръцки език

Общите курсове по гръцки език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на гръцки език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по гръцки език за малдежи

Младежки курсове по гръцки език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават гръцки през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по гръцки език

Курсове по гръцки език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за гръцки тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес гръцки език

Едно към едно бизнес уроци по гръцки език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат гръцки език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по гръцки език.

Професионална

Професионални курсове по гръцки език

Професионални курсове гръцки за професионалисти, които искат да учат гръцки език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по гръцки език

Специализирани курсове по гръцки език за тези, които искат да учат гръцки език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.