Най-добрите 3 езикови школи в Дюселдорф през 2019 г. (от 418 лева)

Наскоро прегледани училища по немски език в Дюселдорф

GoAcademy! Sprachcaffe Düsseldorf

Училището се намираше на добро място. Всички учители бяха професионалисти и отношението им към нашите ученици беше много добро. Нашите ученици бяха ентусиазирани от вашия индивидуален подход и образованието беше наистина забавно и интересно, тъй... more

GoAcademy! Sprachcaffe Düsseldorf

Училището е добро. Темпът на интензивен курс е много бавен за мен, обаче преминаването към класове с по-високи нива е възможно и направих това два пъти. Курсовете са направени да научат немски в около 9 месеца.Всички учители са чужденци и повечето... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО немски език

Какъв вид курс по немски език търсите?

Общи

Курсове по общ немски език

Общите курсове по немски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на немски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по немски език за малдежи

Младежки курсове по немски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават немски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по немски език

Курсове по немски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за немски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Професионална

Професионални курсове по немски език

Професионални курсове немски за професионалисти, които искат да учат немски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.