Най-добрите 6 езикови школи !in Cologne през 2020 г. (от 115 лева)

Наскоро прегледани училища по немски език !in Cologne

Carl Duisberg Centrum Koeln / Cologne

Обичах престоя си в CDC, учителите бяха наистина полезни и обясниха наистина ясно немската граматика. Бях в час с ученици между 20 и 30 години, така че беше много динамично. Местоположението беше добро, много лесно за достъп с метрото и... more

Carl Duisberg Centrum Koeln / Cologne

Немски уроци, имах в Карл Duisberg са много динамични и продуктивни. Аз научих в един много приятен начин и работи по граматика, лексика, произношение и писмени и устни разбиране. На преподавателите и персонала бяха много приятелски и любезен. more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО немски език

Какъв вид курс по немски език търсите?

Общи

Курсове по общ немски език

Общите курсове по немски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на немски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по немски език за малдежи

Младежки курсове по немски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават немски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по немски език

Курсове по немски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за немски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес немски език

Едно към едно бизнес уроци по немски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат немски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по немски език.

Професионална

Професионални курсове по немски език

Професионални курсове немски за професионалисти, които искат да учат немски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по немски език

Специализирани курсове по немски език за тези, които искат да учат немски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.