Най-добрите 6 езикови школи в Кадиз през 2024 г. (от 42 лева)

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО испански език

Какъв вид курс по испански език търсите?

Общи

Курсове по общ испански език

Общите курсове по испански език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на испански език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по испански език за малдежи

Младежки курсове по испански език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават испански през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по испански език

Курсове по испански език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за испански тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес испански език

Едно към едно бизнес уроци по испански език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат испански език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по испански език.

Обучение на учители

Курсове по испански език за обучение на учители

Курсове по испански език за обучение на учители са за учители, които се интересуват от преподаване на испански език в чужбина. Има огромно търсене на квалифицирани учители по испански език в света с възможности за работа в почти всяка страна по света.

Професионална

Професионални курсове по испански език

Професионални курсове испански за професионалисти, които искат да учат испански език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.