Uceda School

6014 Bergenline Avenue 2nd Floor, West New York, NJ 07093, USA
courses

Всички курсове

Uceda School предлага следните видове курсове:

school
photos

Снимки

  • Студенти от Uceda School 1/11
  • Студенти от Uceda School 2/11
  • Студенти от Uceda School 3/11
  • Студенти от Uceda School 4/11
  • Допълнителни занимания предлагани от Uceda School 5/11
  • Допълнителни занимания предлагани от Uceda School 6/11
  • Класна стая в Uceda School 7/11
  • Класна стая в Uceda School 8/11
  • Студенти от Uceda School 9/11
  • Студенти от Uceda School 10/11
  • Студенти от Uceda School 11/11
visa

Помощ за виза

Не можем да кандидатстваме за виза от името на студентите, но училището може да Ви осигури цялата документация, от която се нуждаете.

Ако се обучавате целодневно в САЩ за повече от 18 часа седмично, ще получите формуляр I-20, който трябва да представите в посолството на САЩ заедно със заявление за студентска виза F-1. Формуляр I-20 има номер за проследяване SEVIS. Студенти, които желаят да кандидатстват за студентска виза трябва да платят по електронен път такса за SEVIS преди да отидат в американското посолство или консулство за интервю.

Формуляр I-20 ще получите по пощата без допълнителни такси. Ако желаете да получите документи си по експресна поща, ще трябва да заплатите $100, когато се регистрирате.

Моля, обърнете внимание, че според закона на САЩ I-20 може да се издава само на студенти, които възнамеряват да изучават английски език целодневно. Не се позволява студентите да учат се обучават на непълен ден с F-1 студентска виза. Ако ще се обучавате за по-малко от 18 часа на седмица, трябва да кандидатствате за посетителска виза (B1/B2) сами.

Научете повече за това как да получите студентска виза за САЩ »

Полети и транспорт от летището

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Уест Ню Йорк based on your budget, schedule and preferences.

Пътническа застраховка

Обучението в чужбина е безпроблемно с покритието на застраховките здравна и лични вещи от Language International. Когато резервирате курс при нас, можете да изберете да закупите международен план на застраховка, който обхваща не само стойността на лечението, но и загуба на лични вещи. Трябва да резервирате застраховката си когато се регистрирате.

Научете повече за нашия застрахователен план »

Прочетете още...
map

Карта

6014 Bergenline Avenue 2nd Floor
West New York
NJ 07093
USA

Местонахождение на училището

Стогодишен опит в образованието на няколко места в САЩ, Латинска Америка и Европа, Uceda Worldwide се превърна в признат лидер в преподаването на английски като втори език.

Uceda Worldwide е създадена в САЩ в началото на 2005 г., за да обслужва всички чуждестранни студенти, които искат да дойдат в Ню Йорк, Ню Джърси, Флорида и Невада, за да подобрят уменията си по английски език.

Гарантираме предоставянето на най-изгодните програми и отличното образование на пазара на ESL преподаване. Независимо дали вашата цел е да преследвате по-добра кариера, да продължите образованието си или да потвърдите вашите образователни умения, получени във вашата родна страна, ние ви предлагаме отворената врата, чрез която можете да постигнете по-добро бъдеще. „Uceda Worldwide се ангажира да продължи традицията ни за върхови постижения без изключение“

Агентите могат да се свържат с:
Йнес Гонзалес
Email: [email protected]

questions

Въпроси и отговори

Имате въпроси? Получете отговори от училищния персонал и предишните студенти.

Ask a question
Покажи цените