Tamwood Camps at University of Toronto

3359 Mississauga Road, Toronto, Ontario BC V8E 1B8, Portugal
courses

Всички курсове

Tamwood Camps at University of Toronto предлага следните видове курсове:

започва на
2,899 лева

започва на
3,222 лева

school
photos

Снимки

  • Tamwood Camps at University of Toronto 1/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 2/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 3/3
visa

Помощ за виза

Не можем да кандидатстваме за виза от името на студентите, но училището може да Ви осигури цялата документация, от която се нуждаете.

Вашето писмо за приемане ще получите по пощата без допълнителни такси. Ако желаете да получите документи си по експресна поща, ще трябва да заплатите C$ 95, когато се регистрирате.

Полети и транспорт от летището

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Торонто based on your budget, schedule and preferences.

Пътническа застраховка

Обучението в чужбина е безпроблемно с покритието на застраховките здравна и лични вещи от Language International. Когато резервирате курс при нас, можете да изберете да закупите международен план на застраховка, който обхваща не само стойността на лечението, но и загуба на лични вещи. Трябва да резервирате застраховката си когато се регистрирате.

Научете повече за нашия застрахователен план »

Прочетете още...
map

Карта

3359 Mississauga Road
Toronto
Ontario BC V8E 1B8
Portugal

Местонахождение на училището

Торонто е най-големият град в Канада и предлага невероятен брой атракции, събития и фестивали, което го превръща в голямо космополитно място за лагери. Лятният лагер на Томута в Тамууд се намира в кампуса на Университета в Торонто, Мисисага.
Кампусът е разположен на 225 акра защитен зелен пояс по протежението на река Кредит и е на 20 минути с кола от летище Торонто, на 25 километра западно от центъра на Торонто, в близост до езерото Онтарио, Ниагарския водопад, канадската чудеса и много други известни места. , Местоположението на този кампус го прави много безопасен и привлекателен избор за международни туристи.

questions

Въпроси и отговори

Имате въпроси? Получете отговори от училищния персонал и предишните студенти.

Ask a question
Покажи цените