Популярни дестинации

курсове по руски език в Санкт Петербург с Language International
научете Руски
Санкт Петербург

11 училища, 154 курса отидете

курсове по руски език в Москва с Language International
научете Руски
Москва

6 училища, 37 курса отидете

курсове по руски език в Киев с Language International
научете Руски
Киев

4 училища, 33 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО руски език

Какъв вид курс по руски език търсите?

Общи

Курсове по общ руски език

Общите курсове по руски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на руски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по руски език

Курсове по руски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за руски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес руски език

Едно към едно бизнес уроци по руски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат руски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по руски език.

Обучение на учители

Курсове по руски език за обучение на учители

Курсове по руски език за обучение на учители са за учители, които се интересуват от преподаване на руски език в чужбина. Има огромно търсене на квалифицирани учители по руски език в света с възможности за работа в почти всяка страна по света.

Професионална

Професионални курсове по руски език

Професионални курсове руски за професионалисти, които искат да учат руски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Руски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат руски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по руски език

Специализирани курсове по руски език за тези, които искат да учат руски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.