Популярни дестинации

курсове по португалски език в Lisbon с Language International
научете Португалски
Lisbon

6 училища, 68 курса отидете

курсове по португалски език в Рио де Жанейро с Language International
научете Португалски
Рио де Жанейро

6 училища, 48 курса отидете

курсове по португалски език в Порто с Language International
научете Португалски
Порто

2 училища, 16 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО португалски език

Какъв вид курс по португалски език търсите?

Общи

Курсове по общ португалски език

Общите курсове по португалски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на португалски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по португалски език

Курсове по португалски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за португалски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес португалски език

Едно към едно бизнес уроци по португалски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат португалски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по португалски език.

Обучение на учители

Курсове по португалски език за обучение на учители

Курсове по португалски език за обучение на учители са за учители, които се интересуват от преподаване на португалски език в чужбина. Има огромно търсене на квалифицирани учители по португалски език в света с възможности за работа в почти всяка страна по света.

Професионална

Професионални курсове по португалски език

Професионални курсове португалски за професионалисти, които искат да учат португалски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Португалски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат португалски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по португалски език

Специализирани курсове по португалски език за тези, които искат да учат португалски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.