Ние сме екип от ентусиасти по езици и технологии, които изграждат най-добрия сайт за търсене на езикови курсове.

Нашата цел е да премахнем агонията от планирането на опита ви с потапяне на езика. Ние създадохме нашия сайт, за да ви помогне лесно да сравните хиляди курсове наведнъж. Ако искате да прекарвате часове в търсене на всички езикови училища, това е единствената опция. Ако предпочитате по-лесен начин да намерите добра сделка, можем да помогнем. Нашият сайт представя резултатите от курса по начин, който ви позволява да изберете най-добрия курс за вас с един поглед.

В Language International искаме да направим вашия опит по-добър и да върнем забавлението в планирането на езиковия курс.


Запознайте се с нашите основатели

Karen Ong
Karen Ong

Основател и съ-изпълнителен директор

Страстта й към езиците и различните култури я накара да започне Език Интернационал. Карен е ентусиаст на езика и пътуването, говори 6 езика (и в момента учи немски, седмата си) и е пътувала до над 100 града на 6 континента.

Language International е продължение на интереса й към улесняване на езиковия и културния обмен. Преди да започне Език Интернешънъл, тя основава MyHappyPlanet.com, сайт за обмен на езици от равноправен партньор. Карън има магистърска степен по бизнес администрация в Harvard Business School, където получава наградата на Robert F. Jasse.

Michael Reich
Michael Reich

С-CEO и CFO

Майкъл говори свободно английски, немски и френски, а сега изучава китайски. Той е роден в Германия и учи във Франция, Германия и САЩ. Сега той наблюдава нашите продажби и финансови функции в Language International.

Преди Language International, той основава UpDown.com, виртуален инвестиционен сайт, и е собственик на Spirit Link GmbH, IT консултантска фирма. Майкъл притежава магистърска степен по бизнес администрация в Harvard Business School и бакалавърска степен по бизнес администрация в Университета в Ройтлинген в Германия и в училището за управление на Реймс във Франция.


insert title translation

Simone Reich
Simone Reich email Simone »

Ръководител и старши студентски съветник (немски, испански, френски, английски и малко арабски)

Симон води нашия екип за консултиране на студентите и също така съветва нашите немски,английски и испаноезични студенти. Тя е родена в Германия, но е живяла в Колумбия за еднагодина, а в Египет - 4 години.

Тя има магистърска степен по културна антропология, латиноамерикански изследвания ипсихология от Хамбургския университет. Тя е сертифициран преводач, преводач и кореспондентпо чужд език за испански и френски език. Преди да се присъедини към Language International, тяработи като PADI инструктор по гмуркане в курорта Дахаб, Египет.

Mathis Pedersen
Mathis Pedersen email Mathis »

Ръководител на екип (датски, шведски, английски, немски, френски и някои италиански)

Матис води нашия екип за консултиране на студентите и също така отговаря за набирането нанови студентски съветници за нашия екип. Роден в Дания, Матис живее в Берлин 12 години следизвестно време в Париж, където научава френски. Той изучава езици от много години и сеусъвършенства на френски, италиански и по-добре изучава испански.

Той притежава магистърска степен по социални науки и културна география от УниверситетаРоскилде, Дания, както и учи в Потсдамския университет, Германия. Матис работи в продължениена много години в обслужването на клиенти и удовлетвореността на клиентите като ръководителна екип или ръководител на проекта.


Нашите студентски съветници

Fabio Reverdosa Cruz
Fabio Reverdosa Cruz email Fabio »

Студентски съветник (португалски и английски)

Фабио съветва нашите португалски и англоговорящи студенти. Той е роден в Рио де Жанейро и преподава английски език повече от 10 години.

Той има бакалавърска степен (с отличие) по право, има дългогодишен опит в справянето с различни видове официални тестове по английски език и точно сега иска да подобри немските си умения.

Francine Kloeckner
Francine Kloeckner email Francine »

Студентски съветник (португалски, италиански, английски)

Франсин съветва нашите португалски, италиански и англоговорящи студенти. Тя е израснала в Порто Алегре, Бразилия и живее и работи в Гренобъл, Франция, и в Рим, Италия. Освен португалски и италиански, тя говори френски и малко испански и немски.

Тя има бакалавърска степен по история на изкуството (с отличие) от Федералния университет в Рио Гранде до Сул. Преди да се присъедини към Language International, тя работи в Порто Алегре и в Рим, в областта на културата, музеологията, изкуството, а също и преводите и туризма.

Giorgio Piccirillo
Giorgio Piccirillo email Giorgio »

Студентски съветник (италиански, испански, английски)

Джорджо съветва нашите италиански, испански и англоговорящи студенти. Той е израснал в Палермо преди да живее и работи във Виена, Бристол, Севиля и различни градове в Норвегия. Той също говори немски и малко френски.

Той има бакалавърска степен по международни отношения и завършва магистърска степен по международна сигурност в Университета в Бристол, Великобритания. Преди да се присъедини към Language International, той работи в областта на политиката и борбата с корупцията като асистент по проекта и служител за връзка между другите роли.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli email Iliana »

Студентски съветник (френски, гръцки, турски, английски)

Илиана съветва нашите ученици, говорещи английски, френски, гръцки и турски. Тя е израснала в Атина и е роден гръцки говорител. Учила е международни отношения и турски в Атина, Истанбул и Париж.

Тя има бакалавърска степен по турски език в Атинския университет в Каподистрийския университет и Университета в Мимар Синан в Истанбул и магистърска степен по международни отношения и турски език от Националния институт на езиците и цивилизациите в Париж. Преди това е работила за Migreurop, гръцки съвет за бежанци и Amnesty International.

Kristele Auer
Kristele Auer email Kristele »

Студентски съветник (английски и испански)

Kristele съветва нашите ученици, говорещи английски и испански. Тя е родена в САЩ, израснала в Ел Салвадор, учила в Холандия, работила във Франция и Бали, а сега живее в Берлин. Освен английски и испански, тя говори и френски и изучава немски.

Тя има бакалавърска степен по бизнес администрация в туризма от университета Saxion, Холандия. Преди да се присъедини към Language International, тя работи в Бали в Destination Management Company.

Maria Luisa Malheiros
Maria Luisa Malheiros email Malu »

Студентски съветник (португалски, испански и английски)

Малу съветва нашите португалски, испански и англоговорящи студенти. Тя е израснала в Бело Оризонти, Бразилия и живее в Канада, Великобритания и в момента живее в Берлин.

Тя е научила как да говори английски като играе видеоигри като дете, и е работила като учител по английски език по време на Световната купа и на Олимпийските игри в Бразилия.

Преди да се присъедини към Language International, тя работи с локализация на видеоигри, правейки игрите достъпни за бразилските потребители.

Matthew Niebes
Matthew Niebes email Matthew »

Студентски съветник (английски)

Матей съветва нашите англоговорящи студенти от САЩ, Канада, Великобритания, Ирландия, Австралия и Нова Зеландия. Той е израснал в Peachtree City, Джорджия, в САЩ и е завършил магистърска степен в Германия.

Той притежава магистърска степен по американски изследвания от Университета Хайделберг и бакалавърска степен по история и английски език (с непълнолетен немски език) от университета Емори в Атланта.

Michele Bianchini
Michele Bianchini email Michele »

Обучител и старши студентски съветник (италиански, френски, датски, английски)

Michele обучава екипа ни от студентски съветници. Той също така съветва нашите италиански, френски и датско-говорящи студенти. Израснал е в Сардиния, учи в Дижон, учи в Пиза, работи в Копенхаген и Малта и сега живее в Берлин. Освен италиански, той говори френски и датски.

Той притежава магистърски степени по европейски литературни култури от Университета в Болоня, Университета в Солун и Университета на Haute Alsace. Той има бакалавърска степен по европейски литератури и съвременни езици от университета в Пиза.

Milda Mal
Milda Malcyte email Milda »

Студентски съветник (френски, италиански, литовски, английски)

Милда съветва нашите френски, италиански, литовски и англоговорящи студенти. Тя е израснала във Вилнюс, Литва, но е живяла и учила в Брюксел и в Италия.

Завършила е философия във Вилнюския университет и притежава бакалавърска степен по режисура и аудио-визуални изкуства от Lietuvos Muzikos ir Teatro akademija във Вилнюс. Учила е режисура в Centro Sperimentale di Cinematografia в Рим, Италия. Преди да се присъедини към Language International, тя работи върху филмови постановки като директор, AD, продуцент и видео редактор. В свободното си време тя все още ръководи и продуцира документални и игрални филми, както и музикални клипове и други рекламни материали за бизнеса и частните клиенти.

Nicole Arevalo
Nicole Arevalo email Nicole »

Студентски съветник (испански, немски, английски)

Никол съветва нашите испански, немски и англоговорящи студенти. Тя е израснала в Чили, но учи и живее в Германия от години.

Тя е професионален преводач и преводач от Университета на Консепсион в Чили. Освен това получава стипендия ISAP-DAAD за академичен обмен в Лайпциг, Германия. В момента завършва магистърска степен по лингвистика по чужди езици в Университета Потсдам. Преди да се присъедини към Language International, тя работи 6 години в отдел "Международни отношения“ в нейния университет. Тя също така е работила в продажбите в Alcorp S.A., компания за имоти в Чили.

Omar Barahona
Omar Barahona email Omar »

Студентски съветник (английски и испански)

Омар съветва нашите испаноезични студенти от Латинска Америка и Испания. Израснал е в Испания, учи в Холандия, работи в САЩ и сега живее в Берлин. Освен английски и испански, той също говори френски и италиански и изучава немски.

Той притежава бакалавърска степен по класика от Университета в Саламанка, магистърска степен по сравнително индоевропейска лингвистика от университета в Лайден и магистърска степен по испанска литература и лингвистика от Университета в Западна Вирджиния. Преди да се присъедини към Language International, той беше асистент по испански език в университета в Западна Вирджиния.

Selin Oezen
Selin Oezen email Selin »

Студентски съветник (английски, немски и турски)

Селин съветва нашите ученици с английски, немски и турски език. Тя е израснала в Германия, но е живяла и учила във Великобритания и Австралия. Селин притежава бакалавърска степен по музика от Университета в Чичестър и магистърска степен по Соло изпълнение в Училището за музика и драма на Гилдхол в Лондон.

Преди да се присъедини към Language International, Селин работи като музикант и учител. В свободното си време тя все още преподава цигулка и виола.

Sem Hoogstrate
Sem Hoogstrate email Sem »

Студентски съветник (френски, английски, холандски)

Сем съветва нашите френско-английски и холандски ученици. Той е роден в Утрехт в Холандия, но е израснал в югозападната част на Франция. Освен френски и холандски той разбира и говори немски.

Той има магистърска степен (с отличие) по английски език в Университета Лимож, Франция, а също и в Университета в Ковънтри, Великобритания. Преди да се премести в Берлин и се присъедини към Language International, той беше преподавател по английски във Франция и имал различни професии в областта на културата, превода и туризма.

Tamara Smith
Tamara Smith email Tamara »

Студентски съветник (немски, английски)

Тамара съветва нашите немски и англоговорящи студенти. Тя е родена в Германия, но е израснала във Великобритания. Освен английски и немски, тя разбира и говори испански, френски и арабски.

Тя има бакалавърска степен (с отличие) по арабски и антропология от Училището за ориенталски и африкански изследвания (Лондон). Преди да се премести в Берлин и да се присъедини към Language International, тя работи с бежански общности в Обединеното кралство, Перу, Окупираните територии на Палестина и Лаос и се обучава по британския закон за убежището. Сега тя преподава йога в Берлин.

Tatiana Dubyanskaya
Tatiana Dubyanskaya email Tatiana »

Студентски съветник (руски, полски, английски)

Татяна съветва нашите руски, полски и англоговорящи студенти.Родена в Москва, Татяна нарича себе си пътник между културите. Преподавала е индийски езици и литератури и е провела изследвания в областта на съвременната индийска култура в Московския държавен университет в Русия, Ягелонския университет в Полша и Университета Джавахарлал Неру в Индия.

Тя е опитен преводач и страстен учител по хинди и английски език. Тя също говори на урду и бангла, публикува научни статии и блогове на английски и руски език и се надява да стане по-владеещ немски и полски език.

Yaroslav Akimov
Yaroslav Akimov email Yaroslav »

Студентски съветник (китайски, руски, немски, английски)

Ярослав съветва нашите китайски, руски и англоговорящи студенти. Той е израснал в Русия и говори свободно китайски и немски. В свободното си време преподава китайски на средни и напреднали студенти.

Той е докторант по китайска лингвистика в Университета в Трир в Германия. Той има магистърска степен (с отличие) в източноазиатски изследвания от Freie Universität Berlin и бакалавърска степен (с отличие) по китайска филология в Московския държавен университет. През 2013 г. получава стипендии от Католическата служба за академичен обмен (KAAD) и Пекинския университет през 2010 г.


Нашият маркетингов екип

Camila Onodera
Camila Onodera

Мениджър на проекти и съдържание

Camila отговаря за управлението на нашите вътрешни проекти, съдържание и външни изпълнители. Тя е бразилец, израства в Сао Пауло и обича да изучава нови езици: изучава английски, японски, немски и малко испански и италиански.

Тя притежава магистърска степен по управление на мода и естетика от Университета в Сао Пауло и бакалавърска степен по реклама и маркетинг от Universidade Presbiteriana Mackenzie. Преди да се присъедини към Language International, тя работи като мениджър на общността и грижа за клиента за Procter & Gamble и като арт директор на Editora Abril в Бразилия.

Matthew Niebes
Matthew Niebes

Мениджър за връзки с училищата

Матю управлява връзките с нашата мрежа от езикови училища по света. Той е израснал в Peachtree City, Джорджия, в САЩ и е завършил магистърска степен в Германия.

Той притежава магистърска степен по американски изследвания от Университета Хайделберг и бакалавърска степен по история и английски език (с непълнолетен немски език) от университета Емори в Атланта.


Our finance and accounting team

Marcis Bokmanis
Marcis Bokmanis

Финансов мениджър

Марсис управлява дължимите и получавани сметки на Language International. Той е израснал в Рига, Латвия и наскоро се премества в Берлин, Германия. Владее английски, латвийски, руски и малко немски.

През 2007 г. Марсис завършва Латвийския университет в Рига с бакалавърска степен по икономика. Преди да се присъедини към Language International, той е бил отчетен анализатор в AS DNB Banka в Рига и счетоводител на Reverta, управляващо дружество в Рига. В свободното си време Марсис се радва на дълги разстояния.

Siri Amanda Rääf
Siri Amanda Rääf

Младши финансов мениджър

Сири израства в Стокхолм, Швеция. Владее шведски, английски и наскоро изучава немски.

Преди да се премести в Берлин през 2018 г. тя живее в Мелбърн, Австралия, в продължение на седем години. В Мелбърн тя е завършила бакалавър по бизнес (счетоводство) и е работила по време на обучението си като директор за задължения към счетоводителя.

Преди да се присъедини към екипа на Language International, тя беше счетоводител в Audible GmbH. Сега тя управлява сметките на Language International, платими и получавани заедно с Марсис.


You?

Want to see your face here?

We're a fast-growing start-up and we're eager to connect with exceptional individuals who might be interested in joining our team.

If you are energized by our mission of changing the way people find and discover life-changing immersion programs, we'd love to hear from you. Drop us a line at [email protected].


Our office

BerlinSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlin, Germany