Популярни дестинации

Хонконг
научете Корейски
Хонконг

2 училища, 13 курса отидете

Сеул
научете Корейски
Сеул

3 училища, 12 курса отидете

Атланта
научете Корейски
Атланта

1 училище, 5 курса отидете

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО корейски език

Какъв вид курс по корейски език търсите?

Общи

Курсове по общ корейски език

Общите курсове по корейски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на корейски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по корейски език за малдежи

Младежки курсове по корейски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават корейски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по корейски език

Курсове по корейски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за корейски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес корейски език

Едно към едно бизнес уроци по корейски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат корейски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по корейски език.

Професионална

Професионални курсове по корейски език

Професионални курсове корейски за професионалисти, които искат да учат корейски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Корейски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат корейски и да придобият професионален опит в работата в същото време.