Най-добрите 3 езикови школи !in Turin през 2024 г. (от 439 лева)

Наскоро прегледани училища по италиански език !in Turin

L'Italiano Porticando

Всичко беше много добре. Моят тест и класиране в ниво бяха правилни. Квалифицирано преподаване. Много добри дейности след училище. Всички изключително мили и услужливи. more

L'Italiano Porticando

Училището беше добре организирано и лесно ме постави в група на точното ниво. Групата от 5 беше идеалният размер. Нашият учител беше много ентусиазиран и много умел да обяснява нещата само на италиански. През седмицата, в която бях там, мисля, че... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО италиански език

Какъв вид курс по италиански език търсите?

Общи

Курсове по общ италиански език

Общите курсове по италиански език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на италиански език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по италиански език за малдежи

Младежки курсове по италиански език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават италиански през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Специалност

Специализирани курсове по италиански език

Специализирани курсове по италиански език за тези, които искат да учат италиански език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.