Най-добрите 4 езикови школи в Болоня през 2024 г. (от 565 лева)

Наскоро прегледани училища по италиански език в Болоня

Madrelingua

Седмицата ми в Madrelingua беше прекрасна ~ Избрах я, защото успях да дойда само за една седмица, но те се съобразиха с това (което много други училища не могат) и със сигурност ще се опитам да се върна. Научих достатъчно, за да започна по-късно... more

Madrelingua

Класовете много ми харесаха, бяха малки, 5-6 ученика, подобно ниво, добра организация. Учителите приятни и мотивирани. Местоположение отлично. Имах жилище чрез booking.com, но други студенти бяха доволни. След училищна дейност намерих малко беден.... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО италиански език

Какъв вид курс по италиански език търсите?

Общи

Курсове по общ италиански език

Общите курсове по италиански език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на италиански език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по италиански език

Курсове по италиански език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за италиански тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес италиански език

Едно към едно бизнес уроци по италиански език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат италиански език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по италиански език.

Специалност

Специализирани курсове по италиански език

Специализирани курсове по италиански език за тези, които искат да учат италиански език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.