Най-добрите 5 езикови школи в Щутгарт през 2024 г. (от 535 лева)

Наскоро прегледани училища по немски език в Щутгарт

FOKUS Sprachen & Seminare Stuttgart GmbH

Страхотен. Разписанието е идеално за мен. Трябва да имам час само през нощта поради работата. Но те правят нов курс за мен. Беше толкова трогателен ентусиазмът ми да изучавам Германия Между другото определено трябва да науча Германия за работа.... more

Sprachschule Aktiv Stuttgart

Наистина ми хареса преживяването. Класовете, учителите, местата са перфектни, може би са ми липсвали млади хора като мен. more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО немски език

Какъв вид курс по немски език търсите?

Общи

Курсове по общ немски език

Общите курсове по немски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на немски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по немски език

Курсове по немски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за немски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес немски език

Едно към едно бизнес уроци по немски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат немски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по немски език.

Специалност

Специализирани курсове по немски език

Специализирани курсове по немски език за тези, които искат да учат немски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.