Най-добрите 14 езикови школи в Париж през 2020 г. (от 126 лева)

Наскоро прегледани училища по френски език в Париж

Language Studies International (LSI): Paris

Аз наех апартамент себе си.Учителят първата седмица е добре организирана и обхвана всички области на език с повече акцент върху устната и по-малко граматика. Устната е основната област на интерес за мен. Аз се радваше на темите на изследване и... more

Language Studies International (LSI): Paris

Учил съм за само една седмица - от 5 февруари до 9, когато има много сняг падна и на влаковата услуга е била парализирана и нашите учители са изчезнали. Хареса ми училище. Но имаше един учител (една млада дама) който ни даде класове в сряда следобед... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО френски език

Какъв вид курс по френски език търсите?

Общи

Курсове по общ френски език

Общите курсове по френски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на френски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по френски език за малдежи

Младежки курсове по френски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават френски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по френски език

Курсове по френски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за френски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес френски език

Едно към едно бизнес уроци по френски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат френски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по френски език.

Обучение на учители

Курсове по френски език за обучение на учители

Курсове по френски език за обучение на учители са за учители, които се интересуват от преподаване на френски език в чужбина. Има огромно търсене на квалифицирани учители по френски език в света с възможности за работа в почти всяка страна по света.

Професионална

Професионални курсове по френски език

Професионални курсове френски за професионалисти, които искат да учат френски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Френски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат френски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по френски език

Специализирани курсове по френски език за тези, които искат да учат френски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.