Най-добрите 2 езикови школи в Монтрьо през 2024 г. (от 994 лева)

Наскоро прегледани училища по френски език в Монтрьо

ALPADIA - Language Schools Montreux

Като цяло много мили и полезни хора, но наистина зависи от учителя и колко ученици има в класа. Страхотно местоположение на училището и наистина се насладих на културните дейности в групата. more

ALPADIA - Language Schools Montreux

Беше незабравимо преживяване. Имах наистина добри класове с невероятни учители, занимания, които бяха забавни и в същото време образователни. Това беше идеалното обучение, защото всички говореха на френски, за да мога да подобря френския си език по... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО френски език

Какъв вид курс по френски език търсите?

Общи

Курсове по общ френски език

Общите курсове по френски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на френски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по френски език за малдежи

Младежки курсове по френски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават френски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по френски език

Курсове по френски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за френски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Обучение и работа

Френски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат френски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Университет