Най-добрите 12 езикови школи в Маями през 2020 г. (от 456 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Маями

EC English Language Schools: Miami

Имах индивидуални уроци с Шийла, който е много професионално и всеотдайно учител. Тя ми даде някои инструменти да използвате след това и аз ще препоръча Шийла по всяко време на никого: 0) беше страхотно с нея, тъй катоучител и аз се ползват нейната... more

EC English Language Schools: Miami

Аз съм като цяло доволни от качеството на класове. Както съм написал в моя предишното проучване, аз открих, че учителите са добре мотивирани и ангажирани с работата си. Местоположение на училището, както и корпуса (залез), е разположена в хубаво... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по английски език

Курсове по английски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за английски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес английски език

Едно към едно бизнес уроци по английски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат английски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по английски език.

Професионална

Професионални курсове по английски език

Професионални курсове английски за професионалисти, които искат да учат английски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по английски език

Специализирани курсове по английски език за тези, които искат да учат английски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.