Най-добрите 5 езикови школи в Барселона през 2019 г. (от 569 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Барселона

Camino Barcelona

Camino Barcelona е страхотно училище с добри и усмихнати хора наоколо. Обичах учителите и стила на класовете. Силно препоръчвам училището! Благодарение на Camino подобрих испанските си нива - останах само една седмица. Трябва да се върна, със... more

Camino Barcelona

Мислех, че качеството на преподаването е много добро: съдържанието на уроците и нивото са подходящи. Посещенията бяха интересни и административният персонал се отказал да им помогне. Мястото е отлично. Аз останах в семейство-домакин, но тъй като... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по английски език за малдежи

Младежки курсове по английски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават английски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Бизнес

Курсове по бизнес английски език

Едно към едно бизнес уроци по английски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат английски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по английски език.

Професионална

Професионални курсове по английски език

Професионални курсове английски за професионалисти, които искат да учат английски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.