Най-добрите 4 езикови школи в Амстердам през 2019 г. (от 377 лева)

Наскоро прегледани училища по холандски език в Амстердам

Language Corner

За мен това беше страхотно преживяване, учителят е много смел и компетентен, единственото лошо нещо е, че курсът е кратък може би две седмици не е достатъчно, надявам се в бъдеще, че имам възможност да направя друг курс за повече време , Благодаря... more

Language Corner

Учител по подготвени и забавно, иновативни проучване метод, интересни кръчма нощ, училище твърде периферно местоположение more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО холандски език

Какъв вид курс по холандски език търсите?

Общи

Курсове по общ холандски език

Общите курсове по холандски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на холандски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по холандски език

Курсове по холандски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за холандски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Професионална

Професионални курсове по холандски език

Професионални курсове холандски за професионалисти, които искат да учат холандски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по холандски език

Специализирани курсове по холандски език за тези, които искат да учат холандски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.