Learning & Living at teacher´s house

different homestays, Berlin, Nuremberg, etc., Berlin, Germany
courses

Всички курсове

Learning & Living at teacher´s house предлага следните видове курсове:

започва на
1,362 лева

започва на
1,708 лева

започва на
2,043 лева
school
photos

Снимки

  • Learning & Living at teacher´s house 1/2
  • Learning & Living at teacher´s house 2/2
housing

Настаняване

!school предлага следните видове настаняване:
homestay

Домашен престой - Единична стая - Закуска, обяд и вечеря

Не е приложимо
седмично

Teacher´s house

Възраст: 14 - 40 години
Населено място: In the city center of Берлин
Вид настаняване: Домашен престой
Вид стая: Единична стая
Вид хранене: Закуска, обяд и вечеря
Учебна база: Кухня, пране, телефон, безжичен интернет, безплатен интернет, телевизионна зала, отопление, градина, и друг
Наличност: януари - декември
Ден на пристигане: неделя, по всяко време
Ден на заминаване: събота, по всяко време
Не е приложимо
Living and Learning at Teacher´s House.
The students, who have booked this program will stay in the single room at the teacher´s house. The full board (breakfast, lunch and dinner) is included in the price as well.
visa

Помощ за виза

Не можем да кандидатстваме за виза от името на студентите, но училището може да Ви осигури цялата документация, от която се нуждаете.

Вашето писмо за приемане ще получите по пощата без допълнителни такси. Ако желаете да получите документи си по експресна поща, ще трябва да заплатите 70 €, когато се регистрирате.

Полети и транспорт от летището

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Берлин based on your budget, schedule and preferences.

Пътническа застраховка

Обучението в чужбина е безпроблемно с покритието на застраховките здравна и лични вещи от Language International. Когато резервирате курс при нас, можете да изберете да закупите международен план на застраховка, който обхваща не само стойността на лечението, но и загуба на лични вещи. Трябва да резервирате застраховката си когато се регистрирате.

Научете повече за нашия застрахователен план »

Прочетете още...
map

Карта

different homestays
Berlin, Nuremberg, etc.
Berlin
Germany

Местонахождение на училището

Да живееш и да учиш немски в дома на учителя / Домашно обучение

Програмата Full immersion ви включва изцяло в езиковата среда, така че не само изучавате немски език по време на уроците, но и извън часовете. Частната атмосфера ви подтиква да не говорите свободно немски без никакви задръжки. Учителят ще ви инструктира не само по време на уроците, но и през цялото време. В тази програма вие се освобождавате от ежедневното пътуване до и от училище и от контакт с ученици, говорещи майчиния ви език.

Това е най-добрата възможност за своя опит, живеещ и обучаван от частния учител. В някои случаи можете да бъдете настанени в германско семейство и учителят ежедневно идва за уроци. Предимството на тази програма е - слушане на немската реч от различните части. Това подкрепя разбирането ви за слушане.

След занятията процесът на обучение продължава, докато участвате в ежедневните и социални дейности на семейството, като участвате в живота на типично германско семейство като член на семейството. По този начин ще научите манталитета на културата, което ви дава възможност да получите усещането за езика в неговата естествена среда, така че да „живеете езика”.
Студентите могат да резервират от 10 до 30 частни уроци седмично с учителя си в рамките на една до 12 седмици.

questions

Въпроси и отговори

Имате въпроси? Получете отговори от училищния персонал и предишните студенти.

Ask a question
Покажи цените