LAL Summer school - Winchester

c/o St Swithun’s Alresford Road, Winchester, England SO21 1HA, UK
courses

Всички курсове

LAL Summer school - Winchester предлага следните видове курсове:

school
photos

Снимки

 • LAL Summer school - Winchester 1/11
 • LAL Summer school - Winchester 2/11
 • LAL Summer school - Winchester 3/11
 • LAL Summer school - Winchester 4/11
 • LAL Summer school - Winchester 5/11
 • LAL Summer school - Winchester 6/11
 • LAL Summer school - Winchester 7/11
 • LAL Summer school - Winchester 8/11
 • LAL Summer school - Winchester 9/11
 • LAL Summer school - Winchester 10/11
 • LAL Summer school - Winchester 11/11
visa

Помощ за виза

Не можем да кандидатстваме за виза от името на студентите, но училището може да Ви осигури цялата документация, от която се нуждаете.

Ако образованието Ви във Великобритания продължи повече от 11 месеца, ще получите регистрационен номер, наричан Потвърждение за приемане за обучение (CAS), който заедно със заявлението Ви за виза трябва да предоставите в посолството на Великобритания. Студенти, които успешно са резервирали езиков курс и са платили таксите, ще получат CAS от . Моля, обърнете внимание, че според закона на Великобритания CAS може да се издава само на студенти, които възнамеряват да изучават английски език за 11 или повече месеца.

Ако образованието Ви във Великобритания продължи до 11 месеца, ще трябва да кандидатствате за специална виза наричана Студентска посетителска виза (Student Visitor Visa). Като студент-посетител няма да можете да работите почасово по време на обучението. Ако имате намерение да учите във Великобритания за период до 11 месеца ще получите писмо за приемане по пощата без допълнителни такси. Ако желаете да получите документи си по експресна поща, ще трябва да заплатите £ 70, когато се регистрирате.

Научете повече за това как да получите виза за Великобритания »

Полети и транспорт от летището

Моля, обърнете внимание, че ние не резервираме полети за нашите студенти. Ако проучвате разходите за самолетни билети Ви препоръчваме да използвате Kayak.com . Тази търсачка, Ви позволява да сравните различните полети от вашата страна към Уинчестър въз основа на вашия бюджет, график и предпочитания.

Прочетете още...
map

Карта

c/o St Swithun’s Alresford Road
Winchester
England SO21 1HA
UK

Местонахождение на училището

Някогашна столица на Англия, Уинчестър е исторически град, който е запазил много грандиозни сгради, включително великолепната си катедрала. Този град е заобиколен от красива природа и е близо до южното крайбрежие и Лондон.

LAL Winchester на St Swithun's School
St Swithun е едно от най-добрите независими училища в Англия. Учениците могат да се възползват от огромните спортни площадки, закрит отопляем басейн и най-добрите класни стаи, които предлага това училище. Училище от световна класа за чуждестранни студенти.

questions

Въпроси и отговори

Имате въпроси? Получете отговори от училищния персонал и предишните студенти.

Ask a question
Покажи цените