Най-добрите езикови школи в Нортхемптън през 2019 г. (от 1,055 лева)

Наскоро прегледани училища по английски език в Нортхемптън

Learn English & Live in Your Teacher's Home in Northampton with Home Language International

Ми хареса много в този месец опит в Нортхемптън. Семейството, което настанени ми беше много мил с мен. Също така ми учител е много компетентен и нашите уроци са на необходимото ниво. Всички, които срещнах там, в магазини и около Каунти, са достъпни... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО английски език

Какъв вид курс по английски език търсите?

Общи

Курсове по общ английски език

Общите курсове по английски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на английски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по английски език

Курсове по английски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за английски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Професионална

Професионални курсове по английски език

Професионални курсове английски за професионалисти, които искат да учат английски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по английски език

Специализирани курсове по английски език за тези, които искат да учат английски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.