Най-добрите 4 езикови школи във Фрайбург през 2024 г. (от 596 лева)

Наскоро прегледани училища по немски език във Фрайбург

ALPADIA - Language Schools Freiburg

Намерих структурата на курса и учителите отлични. Също така моето приемно семейство беше фантастично. Бяха услужливи, щедри и много услужливи. Единствената ми критика беше във връзка с оборудването и съоръженията в училището и wi-fi. Те не бяха... more

ALPADIA - Language Schools Freiburg

Записах се на стандартен курс от четири часа седмично и през първата седмица бях под карантина и имах само един час на ден на курс. more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО немски език

Какъв вид курс по немски език търсите?

Общи

Курсове по общ немски език

Общите курсове по немски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на немски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Младежи

Курсове по немски език за малдежи

Младежки курсове по немски език са подходящ за деца на възраст между 4 и 18 години, които желаят да изучават немски през лятото. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по немски език

Курсове по немски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за немски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Професионална

Професионални курсове по немски език

Професионални курсове немски за професионалисти, които искат да учат немски език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Обучение и работа

Немски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат немски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по немски език

Специализирани курсове по немски език за тези, които искат да учат немски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.

Университет