Най-добрите 6 езикови школи !in Naples през 2024 г. (от 63 лева)

Наскоро прегледани училища по италиански език !in Naples

ISTITUTO ITALIA CL APS

Курсът беше много добър, единственият проблем, който имах, беше, че не можах да го завърша в продължение на 2 седмици. Така че бях разочарован от това, можеше да е хубаво да възстановя тези класове. Попитах учителката, но тя каза, че не мога да се... more

ISTITUTO ITALIA CL APS

Фантастичен учител, който индивидуализира намаленията според моите нужди. Училището е много лесно достъпно, тъй като е в непосредствена близост до централна гара. more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО италиански език

Какъв вид курс по италиански език търсите?

Общи

Курсове по общ италиански език

Общите курсове по италиански език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на италиански език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Бизнес

Курсове по бизнес италиански език

Едно към едно бизнес уроци по италиански език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат италиански език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по италиански език.

Професионална

Професионални курсове по италиански език

Професионални курсове италиански за професионалисти, които искат да учат италиански език в определена област, като например бизнес, медицина, право, авиация, и гостоприемство.

Специалност

Специализирани курсове по италиански език

Специализирани курсове по италиански език за тези, които искат да учат италиански език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.