Най-добрите 5 езикови школи в Аман през 2024 г. (от 213 лева)

Наскоро прегледани училища по арабски език в Аман

Ahlan World Jordan

Платил съм за 3 седмици за интензивен курс. Fusha 3 часа + Jordan Colloqial 2 часа. След първата ми седмица почувствах, че съм объркан да имам и двете. Тъй като имам нужда да говоря повече, реших да премина на пълен йордански разговорен език и да... more

Ahlan World Jordan

семейна атмосфера, приятен персонал, страхотни учители, всички бяха толкова подкрепящи и отворени. Имахме наистина дълбоки разговори за езика и културата и въпреки че останах само две седмици, се чувствах като семейство. Те бяха много запалени да... more


ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО арабски език

Какъв вид курс по арабски език търсите?

Общи

Курсове по общ арабски език

Общите курсове по арабски език за възрастни, които искат да подобрят своето говорене, слушане, четене и писане на арабски език. За повечето курсове е необходима виза и изискват възраст над 16 години. Продължителността на курсовете е от 2 до 48 седмици. Повечето курсове предлагат учебни занятия по 30 часа седмично.

Подготовка на тест

Курсове за подготовка за изпитването по арабски език

Курсове по арабски език за подготовка за изпитването, са за студенти, които искат да се подготвят за арабски тестове за владеене за подобряване на перспективите за заетост или да спечелят прием в университет.

Бизнес

Курсове по бизнес арабски език

Едно към едно бизнес уроци по арабски език за бизнес ръководители и професионалисти, които искат да научат арабски език възможно най-бързо с персонализирани уроци и частен учител по арабски език.

Обучение и работа

Арабски език програми - работа и обучение

Работно-учебни програми за възрастни, които искат да научат арабски и да придобият професионален опит в работата в същото време.

Специалност

Специализирани курсове по арабски език

Специализирани курсове по арабски език за тези, които искат да учат арабски език и да участват в дейности, като спорт, изкуство, храна, и др.